Во овој момент, на Готски - Македонски Речник има голем број на 1,306 зборови во готски како 7,112 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го163,146 / изрази , меѓу 865 денес.
Тагови: Готски - Македонски речник,Готски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникГотски, Готски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translategothic.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0157 / 0.0092 (18)
Вратете се на почетокот