Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Gotik ka një numër prej 2,052 fjalët në anglisht si 4,484 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 137,902 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 731 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Gotik, Anglisht, Gotik, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Gotik, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translategothic.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0154 / 0.0097 (18)
Mbrapsht në krye